Matematik

hjælp

22. april 2009 af marmaris (Slettet)

hej jeg har to ligninger med to ubekendte jeg har lavet udregningerne, men vil også gerne vise hvordan man kan bruge solve.

men er det ikke sådan her man opstiller ligningen, men computeren viser at det er forkert hvad gør jeg fejl.

solve(2x+3y=4 and, -3x+1y=5(x,y))

????


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2009 af mathon

solve(2x+3y=4 and -3x+y=5,{x,y})


Svar #2
22. april 2009 af marmaris (Slettet)

okay tak jeg ser lige om det virker


Svar #3
22. april 2009 af marmaris (Slettet)

når der bare står y må man så ikke sætte 1 foran det har jeg gjordt ved udberegningerne


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. april 2009 af mathon

Jo


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.