Matematik

Haster

29. april 2009 af ar06dmhd (Slettet)

Hey

Sidder fast i en mat opgave håber i kan hjælpe !

Et andengradspolynomium f er bestemt ved

f(x) = -5x^2 + bx + c

Hvor b og c er tal. Det oplyses at f har rødderne 3 og 7

bestem tallene b og  c


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2009 af ping317 (Slettet)

Har i ikke fået udleveret en formelsamling ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. april 2009 af mathiasjacobsen (Slettet)

sæt li 0 og indsæt rødder så får du 2 ligning med to ubekendte og solve dem


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. april 2009 af Dynin (Slettet)

#0 ethvert andengradspolynomium p(x)=ax2+bx+c kan skrives på faktoriseret form dvs.

p(x)=a(x-r1)(x-r2) hvor r1 og r2 er rødderne .................

så du skal bare indsætte og gange ud for at bestemme b og c :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. april 2009 af mathon

f(x) = a(x-rod1)(x-rod2)       jvnf. 2.gradspolynomiets faktorisering


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. april 2009 af realboi (Slettet)

LAD VÆRE MED KUN AT SKRIVE HASTER I NAVNET


Skriv et svar til: Haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.