Matematik

Rente spørgsmål !?

30. april 2009 af tipo (Slettet)

Mads Indsætter 20.000 kr. på en konto der giver 6% p.a. med halvårlig renetilskrivning. efter 10 år lukker kontoen.

Nogle der kan hjælpe mig her tak?! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. april 2009 af morell18 (Slettet)

med den samlet rente eller samlet beløbet der står tilbage når der er gået 10 år?


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. april 2009 af mathon

K20 = 20.000*1,0320


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. april 2009 af Nicorrette (Slettet)

Du bruger formlen:

K=K0 * (1+r)^n , hvor K0=startkapital, n= Antal terminer og r= procentvisændring pr. termin/ 100


Svar #4
30. april 2009 af tipo (Slettet)

takker :)


Skriv et svar til: Rente spørgsmål !?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.