Matematik

Lektiehjælp om f(g(x)) g(f(x))

30. april 2009 af NaomiAloy (Slettet)

Undersøg ved beregning om trekanten udspændt af punkterne
A(-1, 4), B(4, 5) og C(1, 2) er retvinklet.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. april 2009 af mathon

benyt punktafstandformlen til beregning af de tre sider

og undersøg
om

kvadratet på den længste side er lig med summen af de to andre siders kvadrater


Svar #2
30. april 2009 af NaomiAloy (Slettet)

Tusinde tak for hjælpen. Jeg har fået svaret til at være, at det ikke er en retvinklet trekant, da a+b altså 6^2+2^2, som jeg har fået det til, giver 40. Og c = 6^2. Så håber jeg, at det er rigtigt.

Men tak skal du ha'.


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. maj 2009 af kieslich (Slettet)

Jeg får afstandene til: AB = √26,  BC = √18  og AC = √8,     og da √262 = √182 + √82,  ses det at C er ret.


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. maj 2009 af MN-P (Slettet)

#2

Du har vist regnet a, b og c forkert ud

Lav en skitse og brug phytagoras til beregning af de tre sider


Skriv et svar til: Lektiehjælp om f(g(x)) g(f(x))

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.