Dansk

Ordklasser

03. maj 2009 af Wsof (Slettet)

Hej, er der nogen der kan fortælle mig, hvordan man finder ud af i en ordbog, hvilken en ordklasse et ord er?

Tak på forhånd


Brugbart svar (2)

Svar #1
03. maj 2009 af Svingtur (Slettet)

det står med kursiv efter ordet:

sb = substantiv = navneord

vb = verbum = udsagnsord

adj = adjektiv = tillægsord

adv = adverbium = biord

:)


Svar #2
03. maj 2009 af Wsof (Slettet)

tak for hjælpen! :D


Skriv et svar til: Ordklasser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.