Matematik

potensregning

03. maj 2009 af - CB (Slettet)

hej.. hvis jeg skal udregne -641/3 uden hjæipemidler, hvordan gør jeg så ?

på forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2009 af Dynin (Slettet)

#0 64=26 ... brug dine potensregler ...


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. maj 2009 af NejTilSvampe

-64^1/3 = kubikroden(-64) 

med andre ord:

x*x*x=-64

der er stadig noget hovedregning men håber det hjælper :P


Skriv et svar til: potensregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.