Engelsk

Engelsk fremlæggelse....

27. november 2004 af RKN (Slettet)
Jeg har fået til opgave, at fremlægge i 10 min. i vores time på mandag. Jeg har valgt, at fremlægge om Bush jr. og regnede først med, at jeg ville fremlægge nogle af de udsagn fahrentheit 9/11 kom med. Men jeg synes alligevel der er for meget propaganda over 9/11.

Så jeg ville lige høre, hvad I synes er vigtigt at få med omkring Bush. Jeg har ihvertfald tænkt mig, at fortælle lidt om, at han i starten af 90´erne (tror jeg det var) ejede et olieselskab, og havde forbindelser til Osama familien. (ved godt, at Osama familien havde forbindelser til de fleste indenfor olieverdenen dengang)
Måske komme lidt ind på, hvor meget han var "out of office" altså han lod administrationen lave arbejdet optil 9/11. Nogle vil kalde det ferie, men det var det ikke.

I er mere end velkomne til at give forslag, til hvad der er vigtigt at få med omkring Bush Jr.

På forhånd tak.....

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2004 af PhoSpheer (Slettet)

Måske har du ret i at fahrenheit er lidt propaganda-agtig.. Men den grumme kendsgerning er jo, at det faktisk er sandt! Og hvad ville være bedre end at fortælle sandheden!?

Jeg synes det ville være en glimrende ide at tage udgangspunkt i fahrenheit, og så også sætte det hele lidt i perspektiv ved at prøve at forestille dig situationen gennem Bush's øjne..

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. november 2004 af allan_sim

Kommer vel an på hvad du vil nå frem til omkring Bush. Vil du portrættere ham, vil du fremstille hans politik, vil du kritisere denne, eller vil du tale om bevæggrunde for hans handlingsmønstre?

For mig er det sidste måske det mest interessante. Vi kan være nok så enige eller uenige i en persons måde at handle på - det interessante bliver at finde ud af, hvad der motiverer en person, og om denne persons politik kan tåle en kritisk analyse i forhold til personens etiske udgangspunkt.

Den kontroversielle australske filosof Peter Singer har skrevet en bog om Bush og hans brug af begreberne godt og ondt - den kan man blive ganske klog at at kigge lidt i.

Titlen er "The President of Good and Evil - Taking George W. Bush Seriously", og den udmærker sig netop ved at være en filosofisk analyse af det etiske udgangspunkt. Sober og ikke-manipulerende, men bestemt meget kritisk overfor Bush.

Svar #3
28. november 2004 af RKN (Slettet)

Jeg synes det lyder meget interessant, det du skriver allan. Først havde jeg egentlig tænkt mig, at tage den nemme løsning og blande tingene lidt sammen, da forventningerne til præsentationen ikke er for høje. Men må sige du har inspireret mig til, at gå et skridt videre. Ikke mindst fordi jeg selv gerne vil vide lidt mere om præsidenten af verden eneste supermagt.

I morgen vil jeg se om jeg kan få fingre i bogen.


Skriv et svar til: Engelsk fremlæggelse....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.