Matematik

differentialkvotienter

06. maj 2009 af marianne hansen (Slettet)

opgaven lyder

det oplyses, at (f+g) ' (2) =1 og (f-g) ' (2) = 9 bestem f ' (2) og g ' (2) 

jeg er helt sat af. håber at der er en venlig sjæl som kan hjælpe mig.  


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: To ligninger med to ubekendte:

(f+g) '(2) = 1 = f'(2) + g'(2)

(f-g)'(2) = 9 = f'(2) - g'(2).


Svar #2
06. maj 2009 af marianne hansen (Slettet)

jeg er stadig loost....... sætter jeg de to ligninger o mod hinanden


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. maj 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Ja, det gør du.


Skriv et svar til: differentialkvotienter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.