Matematik

isolér

07. maj 2009 af biqqu (Slettet)

http://www.uvm.dk/~/media/Files/Udd/Gym/PDF07/Eksamen/Opgaver/070814_opgave_HFE_072_matB.ashx

Opgave 2:

C=(F-32)/1,8 <=>

C/F=(((F-32)/1,8)/F <=>

C/F=(((-32)/1,8)) <=>

F=(-32/1,8)/C


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2009 af Isomorphician

Gang med 1,8 på begge sider til at starte med i stedet for.

Du kan ikke "fjerne" F i tælleren ved at dividere med F.


Svar #2
07. maj 2009 af biqqu (Slettet)

C=(F-32)/1,8 <=>

C*1,8=((F-32)/1,8)*1,8 <=>

C*1,8=(F-32) <=>

(C*1,8)/-32=F


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. maj 2009 af Isomorphician

C*1,8=(F-32) <=>

(C*1,8)/-32=F ............ Dette trin er forkert.

Hvordan vil du fjerne et negativt tal på en side?

Ved at ...???....... på hver side


Svar #4
08. maj 2009 af biqqu (Slettet)

ved at lægge til selvf :)


Skriv et svar til: isolér

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.