Matematik
retvinklet trekant
28. november 2004 af
yogi (Slettet)
hej er der nogen som er søde af hjælpe?i en retvinklet trekant,hvor vinkelC er ret.Har bc LÆNGDEN 5,2OG VINKEL a ER 21,3GRADER BESTEM DE RESTERENDE SIDER OG VINKLER I TRKANT abc.HILSEN YOGI
Svar #1
28. november 2004 af Epsilon (Slettet)
Mener du, at a = BC = 5.2?
Du ved, at
sin(A) = a/c
cos(A) = b/c
og du kender A = 21.3grader.
Resten er beregning. Vinkelsummen i en plan trekant er 180grader. Det kan du benytte til at bestemme vinklen B.
//Singularity
Du ved, at
sin(A) = a/c
cos(A) = b/c
og du kender A = 21.3grader.
Resten er beregning. Vinkelsummen i en plan trekant er 180grader. Det kan du benytte til at bestemme vinklen B.
//Singularity
Svar #2
28. november 2004 af yogi (Slettet)
TUSSIND TAK,DET TROR JEG HJALP JEG HAR DESVÆRRE VÆRET SYG MENS AT DETTE EMNE BLEV GENNEMGÅET. HILSEN YOGI
Skriv et svar til: retvinklet trekant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
