Matematik

Potensregneregler

10. maj 2009 af Borrisholt (Slettet)

Jeg skal reducere: (8aˆ3 * b * aˆ-2) / (2b)ˆ2. Hvordan gør jeg det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2009 af ibibib (Slettet)

a3·a-2 = a3-2 = a1 = a

Fortsæt selv


Svar #2
10. maj 2009 af Borrisholt (Slettet)

Dvs. at der kommer til at stå (8a * b) / (2b)ˆ2, ikke? Men hvad skal jeg så?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. maj 2009 af ibibib (Slettet)

Reducere b'erne


Svar #4
10. maj 2009 af Borrisholt (Slettet)

Skal jeg bruge potensregnereglerne eller bare forkorte foroven og forneden?


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. maj 2009 af lallenalle (Slettet)

(8aˆ3 * b * aˆ-2) / (2b)ˆ2 =

(8a*b)/(4b^2)  =

2a*b^-1 =2a/b


Skriv et svar til: Potensregneregler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.