Matematik

en forskrift for f

10. maj 2009 af Rikke FF (Slettet)

opg 1: Funktionen f er en eksponentiel udvikling, hvor f(-5) = 16000 og T½ = 12.
Bestem vha. eksponentiel regression i EXCEL en forskrift for f på formen

f(x) = b • ax
 

opg 2: Funktionen f er en eksponentiel udvikling, hvor f(-3) = 12480 og f(8) = 26400.
Bestem vha. eksponentiel regression i EXCEL en forskrift for f på formen

f(x) = b • ax

På forhånd mange tak (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2009 af ibibib (Slettet)

To punkter (-5, 16000) og (7, 8000)


Svar #2
10. maj 2009 af Rikke FF (Slettet)

tak, men hvor får du (7, 8000) fra?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. maj 2009 af ibibib (Slettet)

-5 + 12 = 7

16000·½ = 8000


Svar #4
10. maj 2009 af Rikke FF (Slettet)

nårh, mange tak (:


Skriv et svar til: en forskrift for f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.