Matematik

Brøkregler

10. maj 2009 af lotte_ (Slettet)

Hej..

Ja, nogle gange kan man ikk huske det man lærte i folkeskolen.. Men jeg kan simpelthen ik huske hvordan man minuser et tal med en brøk. Fx. 8-(32/7)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2009 af Daniel TA (Slettet)

Du laver tallet om til en brøk. 8=8/1=... Så skal de have samme nævner.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. maj 2009 af webnord (Slettet)

minuser var det ik i 3. -5. klasse?  ;-)

8 = 56/7

56/7 - 32/7 =24/7 = 3 3/7


Svar #3
10. maj 2009 af lotte_ (Slettet)

Når jo tak for det (:


Skriv et svar til: Brøkregler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.