Dansk

hjælp!!!!! fremlæggelse af projekt

10. maj 2009 af Ziggy1 (Slettet)

hej i denne i næste uge har vi projeckt det forgår på den måde at vi skal lave et skriftligt produkt, og så en fremlæggelse.hvors lærer ville gerne have vi skal lave en lidt mere anerleds fremlæggelse, så det ikke bliver sådan noget med diashows, men noget anerleds. jeg kan virkelig ikke komme i tænke om noget, for jeg plejer altid at lave en fremlæggelse med diashow, evt. nogle gode ideer til en, anerleds fremlæggelse?

ps jeg har om al qaeda'jeg beer alle der vil læse hjælpe mig hurtigts mulig.

tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2009 af Student-2009 (Slettet)

Du kan eventuelt skrive nogle synopser, som du uddeler til de lærer der skal overvære din fremlæggelse. Så kan de følge med, i takt med at du fremlægger.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. maj 2009 af - CB (Slettet)

#0 altså det kommer jo lidt an på hvordan du har vinklet emnet, og hvad det overordnede emne er? Det kommer også meget an på hvor meget du skal gøre ud af det.. Men du kunner fx lave en plakatsøjle (eller flere) med billeder og kort info, som din klasse kan kigge på, mens du fremlægger.. Ellers kan du også lave et diasshow, hvor du kun har billeder (rigtig mange), og så kan du fremlægge mens de bliver vist i baggrunden..  

Ellers så overvej hvad du selv synes gør en fremlæggelse spændene, når det er dig der skal lytte. det er kun fantasien der sætter grænser, og ofte er det de anderledes fremlæggelser der er fedest :) 

hel og lykke     


Svar #3
11. maj 2009 af Ziggy1 (Slettet)

tak. for rådet har overvejet synopser.

men kom endligt med flere råd.


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. maj 2009 af *farmor* (Slettet)

et skuespil, hvor i fremlægger jeres "emne" eller hva man kan sige.. En god måde at gøre det på er igennem et evt. talkshow, hvor værten spørger ind til emnet, og så svare "deltagerne" på spørgsmålene.. og får på den måde redegjort for emnet..

held og lykke med det ;)


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. maj 2009 af JolleJotter (Slettet)

det jeg tænker er stort set blevet sagt, men nu skriver jeg bare (:

teaterstykke, billeder, klæde sig ud (det gør mere spændende for dem så glugger på), foldere som kan deles ud, quiz til publikum (så kan du også finde ud af om de har hørt efter) :D


Brugbart svar (1)

Svar #6
12. juni 2009 af Frederik8924 (Slettet)

skal du lave en skriftlig redegørelse for emnet, og en disposition. Er det noget om Ungdommens kulturer. hvis det er noget om det kan jeg godt hjælpe dig Ziggy1


Skriv et svar til: hjælp!!!!! fremlæggelse af projekt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.