Matematik
Sinus og cosinus
29. november 2004 af
Misser (Slettet)
Hey folkens.....
Er der nogle der vil være søde at hjælpe mig med en lille opgave..?
I trekant ABC gælder det at: A=105 gander, a=13 cm, c= 8 cm.
Beregn vinklen C.
Håber der er nogle der vil hjælpe med den præcise udregning, for jeg kan bare ikke selv få det til at passe.
På forhånd TAK
Er der nogle der vil være søde at hjælpe mig med en lille opgave..?
I trekant ABC gælder det at: A=105 gander, a=13 cm, c= 8 cm.
Beregn vinklen C.
Håber der er nogle der vil hjælpe med den præcise udregning, for jeg kan bare ikke selv få det til at passe.
På forhånd TAK
Svar #1
29. november 2004 af Epsilon (Slettet)
Hej,
Brug sinusrelationen
sin(C)/c = sin(A)/a
og både a,c og A er oplyst i teksten. Tjek, at du regner vinkler i grader på grafregneren.
//Singularity
Brug sinusrelationen
sin(C)/c = sin(A)/a
og både a,c og A er oplyst i teksten. Tjek, at du regner vinkler i grader på grafregneren.
//Singularity
Skriv et svar til: Sinus og cosinus
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
