Matematik
mat. hjælp...
02. december 2004 af
sabrine (Slettet)
Hej. Er der nogen der kan hjælpe mig med de opgaver, for har virkelig problemer med dem...
Bestem f'(1) i hvert af følgende tilfælde:
f2(x)= -1/2kvatradrod x(x^2+6x)
f3(x)= (5 kvatradrod x-2x)((-3/x)+2)
f4(x)= 3(2x^2-6x+9)
f5(x) (6 kvatradrod x+x^2)4 kvatradrod x
f6(x)= ((-1)/(2x))+((kvatradrod x)/(5))
Bestem f'(1) i hvert af følgende tilfælde:
f2(x)= -1/2kvatradrod x(x^2+6x)
f3(x)= (5 kvatradrod x-2x)((-3/x)+2)
f4(x)= 3(2x^2-6x+9)
f5(x) (6 kvatradrod x+x^2)4 kvatradrod x
f6(x)= ((-1)/(2x))+((kvatradrod x)/(5))
Svar #1
02. december 2004 af Epsilon (Slettet)
Du skal blot differentiere funktionerne og indsætte x=1 i de afledede funktioner for at beregne f'(1).
//Singularity
//Singularity
Svar #2
02. december 2004 af sabrine (Slettet)
okey, jeg har løst f2(x) & f3(x)... men kan ik lige finde ud af
f4(x)= 3(2x^2-6x+9)
f5(x) (6 kvatradrod x+x^2)4 kvatradrod x
f6(x)= ((-1)/(2x))+((kvatradrod x)/(5))
får et mærkeligt resultat
f4(x)= 3(2x^2-6x+9)
f5(x) (6 kvatradrod x+x^2)4 kvatradrod x
f6(x)= ((-1)/(2x))+((kvatradrod x)/(5))
får et mærkeligt resultat
Skriv et svar til: mat. hjælp...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
