Matematik

Proportionalitet og omvendt proportionalitet

24. maj 2009 af duong (Slettet)

hej alle sammen.

Der ønskes en redegørelse af potensielle funktioner f(x) = b * xa, grafer samt bestemmelse af forskrift. PROPORTIONALITET OG OMVENDT PROPORTIONALITET

^ der har jeg lige brug for hjælp! :D


Svar #1
24. maj 2009 af duong (Slettet)

 rettelse: proportionalitet og omvendt proportinalitet skal indgå


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. maj 2009 af Rasmus_Hedegaard (Slettet)

Kan du være mere specifik? Er det fordi, du ikke ved, hvad (omvendt) proportionalitet betyder?


Svar #3
24. maj 2009 af duong (Slettet)

jaa, jeg ved ikke hvad forskellen er mellem dem?


Brugbart svar (1)

Svar #4
24. maj 2009 af Rasmus_Hedegaard (Slettet)

To størrelser y og x siges at være proportionale, hvis der findes et tal a, sådan at y=ax.

De siges at være omvendt proportionale, hvis der findes et tal b, sådan at y=b/x.

Nogle foretrækker at antage, at a og b desuden er forskellige fra 0.


Skriv et svar til: Proportionalitet og omvendt proportionalitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.