Matematik
Bevis for annuitetsopsparing
05. december 2004 af
Veeand (Slettet)
Hej.
Jeg knokler lidt med starten på beviset for annuitetsopsparingen, som vi har fået udleveret.
Jeg ville lige høre om jeg er helt med på det her:
A1 = y
A2 = (1+r)*y + y
A3 = (1+r)*y + (1+r) *y + y
På forhånd mange tak
Jeg knokler lidt med starten på beviset for annuitetsopsparingen, som vi har fået udleveret.
Jeg ville lige høre om jeg er helt med på det her:
A1 = y
A2 = (1+r)*y + y
A3 = (1+r)*y + (1+r) *y + y
På forhånd mange tak
Svar #1
06. december 2004 af riquelme (Slettet)
Jeg vil tro at der skal være tale om en procentvis vækst:
A_n = (1+r)^n*y
A_n = (1+r)^n*y
Skriv et svar til: Bevis for annuitetsopsparing
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
