Tysk
Tysk rettelse
06. december 2004 af
Andreassw (Slettet)
Der er noget der lyder forkert her men præcis hvordan det skal rettes ved jeg ikke
sætningen lyder
"herab die Diele, es ist ?einem? Raubüberfall wenn ihr der Alarm [ausgelöst], werden wir dieses Mädchen töten.
[ ] = sikkerfejl
? ? = måske fejl
sætningen lyder
"herab die Diele, es ist ?einem? Raubüberfall wenn ihr der Alarm [ausgelöst], werden wir dieses Mädchen töten.
[ ] = sikkerfejl
? ? = måske fejl
Svar #1
06. december 2004 af danielruhmann (Slettet)
Hvordan vil du have vi skal lave tegnet, "ikke forstået"?
Skriv sætningen på dansk, så er det lidt nemmere at rette.
Skriv sætningen på dansk, så er det lidt nemmere at rette.
Svar #2
06. december 2004 af Andreassw (Slettet)
det jeg har skrevet skulle gerne betyde:
Ned på gulvet, det er et røveri hvis i udløser alarmen,vil vi dræbe denne pige
Ned på gulvet, det er et røveri hvis i udløser alarmen,vil vi dræbe denne pige
Svar #3
06. december 2004 af Andreassw (Slettet)
var mest fordi jeg var usikker på at
ausgelöst og einem var rigtigt var rigtigt bøjet til den sammenhæng
ausgelöst og einem var rigtigt var rigtigt bøjet til den sammenhæng
Skriv et svar til: Tysk rettelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
