Matematik
Nulpunkter, mat
08. december 2004 af
**Hellagood** (Slettet)
Jeg kal lave en funktionsundersøgelse af følgende funkrion: f(x) = (x+2)/sqrt(x)
Hvordan løser jeg 0 = (x+2)/sqrt(x)??
Hvordan løser jeg 0 = (x+2)/sqrt(x)??
Svar #1
08. december 2004 af erdos (Slettet)
Hvis en brøk skal være 0, skal tælleren sættes lig 0. I dette tilfælde er x så -2
Svar #2
08. december 2004 af **Hellagood** (Slettet)
Når ja selvfølgelig.. Jeg tror ikke lige min hjerne er helt vågen idag!! Tak for hjælpen
Skriv et svar til: Nulpunkter, mat
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
