Matematik

eksponetiellefunktioner

08. juni 2009 af magdamor (Slettet)

jeg har lidt problemer med eksponentielle funktioner

jeg skal forklare betydningen af a og b og vise hvordan a og b beregnes, og hvordan de kan vises på grafen..

nogle der kan hjælpe det er mat c


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juni 2009 af mathon

a og b beregnes ved regression
eller
ved oplysning om to punktkoordinater


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. juni 2009 af mathon

y2 = b*ax2
y1 = b*ax1          ligningerne divideres

(y2/y1) = ax2-x1

a = (y2/y1)1/(x2-x1)

b = y1/ax1 = y2/ax2


Svar #3
08. juni 2009 af magdamor (Slettet)

1000 tak :-) ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. juni 2009 af Lc89 (Slettet)

hvis du kigger i din Matematik bog er der også meget hjælp der :)

Bla. det med hvordan man beregner a og b.

Og a det er jo fremskrivningsfaktoren og b er skærringen med y-aksen.

Og så er der det med om funktionen er voksende, aftagende eller konstant


Skriv et svar til: eksponetiellefunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.