Matematik

Sekant

08. juni 2009 af crew (Slettet)

 Hej ppl. 

Sekant er en ret linje der skærer en kurve. især om en linje der skærer en cirkel i to punkter. 

Er der en der kan skitsere det ? 

Og en tangent til en linje vil have formen: y = ax+b, hvor a og b er konstanter. Hvad vil det sige at de er KONSTANTER? hvad er konstanter? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juni 2009 af MathTeacher (Slettet)

Dette er en linie, som skærer en cirkel i to punkter! (Se vedlagte Word-dok.)

Konstanter er bare tal... F.eks. y = 2·x-4, hvor a = 2 og b = -4

Vedhæftet fil:help3.doc

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. juni 2009 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/download/23163


Svar #3
08. juni 2009 af crew (Slettet)

 Okay cool, :) Kan der fortælles noget om linjen der skærer cirklen i to punkter? 


Skriv et svar til: Sekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.