Matematik

Differentialligning

08. juni 2009 af shafh (Slettet)

Hejsa.

Er der nogen der ved hvad løsningen til differentialligningen y'=a*y+b er?

Evt. hvis der er nogen der ligger inde med et bevis, ville jeg blive endnu mere glad. :)

Tussind tak på forhånd :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. juni 2009 af peter lind

y=c*eax-b/a foudsat a ≠ 0 Kan vises ved at gøre prøve.


Svar #2
09. juni 2009 af shafh (Slettet)

Undskyld peter men er det ikke y'=k*f(x)????


Brugbart svar (1)

Svar #3
09. juni 2009 af NejTilSvampe

 #2 - jeg får det samme som #1 når jeg taster ind i maple. Jeg er ked af jeg ikke kan forklare hvorfor :P


Brugbart svar (1)

Svar #4
09. juni 2009 af peter lind

Der er hverken noget k eller f(x) i #0, så det ´ret meningsløst, hvad du skriver.


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.