Matematik

Differentialregning

09. juni 2009 af sadak (Slettet)

Differentier en eller flere af funktionerne
f(x) = ax + b
f(x) = x2
f(x) = 1/x
 

Hvad skal jeg laver? Er det nogle regler man skal bruge?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. juni 2009 af peter lind

Du skal bruge (a*f(x)+b*g(x)) = a*f'(x)+b*g'(x) samt (xn)' = n*xn-1


Svar #2
09. juni 2009 af sadak (Slettet)

Og hvad er "n" ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. juni 2009 af peter lind

n er potensen som x opløftes i.


Svar #4
09. juni 2009 af sadak (Slettet)

Jeg har læst, at det er en tabel med mange eksempler.


Brugbart svar (1)

Svar #5
09. juni 2009 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/168585


Svar #6
09. juni 2009 af sadak (Slettet)

Det er fint. Tak


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.