Idræt

godt/skidt

10. juni 2009 af MariaNissen (Slettet)

Hej alle.

Idag har jeg og en anden været oppe i gymnastik i Idræts eksamen ( De næste to dage er også idrætseksamer) - vi havde en rigtig kreativ og anderledes serie med aerobic, kreativ bevægelse hver vores serie og udstrækning - Men. Jeg lavede et par fejl da serien er rigtig svær, og hende jeg lavede den med er danser (Det ved vores lærer godt) så hun havde self både rytmen og det hele på plads.

Mit spørgsmål er så - trækker det meget ned at man laver de småfejl og man ikke kan det 100 %?

Jeg tror jeg lavede omkring de der 6 fejl i serien.
 

Tak på forhånd..


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. juni 2009 af idasofie90 (Slettet)

Spørgsmålet er vel hvor åbenlyse dine fejl var. hvis du gik helt stå og kom ud af koreografien, vil jeg tro det godt kan trække dig ned, men du kan jo håbe på at censor ikke lige er specialiseret inde for danseområdet, så han/hun er meget kritisk i den rytmiske genre. Tænk på at karakteren er en helhedsbedømmelse, så hvis du mangler én sportsgren og teori, har du jo stor mulighed for at trække din karakter i den positive retning. Din lærer skal være meget ond hvis han/hun fortæller censor at du ikke er danser og at din veninde er, og påpeger dine fejl. Tror helt sikkert at din lærer vil gøre alt for at trække dig op :) jeg har også været oppe i mine to sportsgrene i dag, og har teori i morgen, så jeg har selvfølgelig ikke erfaring på området, men jeg tror du bekymrer dig for meget. du finder jo ud af om fejlene har trukket dig ned om et par dage, så glem dagens performance og fokuser på dine næste.

Held og lykke


Svar #2
11. juni 2009 af MariaNissen (Slettet)

Tak for dit svar.

Altså jeg kom rigtig hurtigt ind i koreografien igen og var med og den praktiske del vi lavede idag synes jeg også gik udemærket - så jeg håber på det bedste :)


Skriv et svar til: godt/skidt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.