Matematik
hjælp til en matematikopg.
11. december 2004 af
cs (Slettet)
jeg skal finde en stamfunktion, samt integrale af følgende funktion, men har lidt svært ved den og håber der er nogle der gider at give lidt hjælp.
f(x)=(((ln(x))^2)/x
på forhånd tak.
f(x)=(((ln(x))^2)/x
på forhånd tak.
Svar #1
11. december 2004 af Peden (Slettet)
Kan det hjælpe dig at dele den lidt op, så den hedder:
f(x)=ln(x) * 1/x
F(x)=½ln(x)^2
f(x)=ln(x) * 1/x
F(x)=½ln(x)^2
Svar #2
11. december 2004 af Peden (Slettet)
doh, jeg var vist lige for hurtig:
f(x) = ln(x)^2 * 1/x
F(x) = (1/3)ln(x)^3
f(x) = ln(x)^2 * 1/x
F(x) = (1/3)ln(x)^3
Skriv et svar til: hjælp til en matematikopg.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
