Matematik

Potensfunktion/monotoni

14. juni 2009 af Nitiam (Slettet)

Hej.

Hvad kaldes a og b tallet i en potensfunktion?

Kan man tilade sig at kalde potensfunktionen f(x)=b*x^2 for monotont voksende? x skal jo være possitiv?

Hvad kalder man grafen for funktionen f(x)=3  , ligesom at man kalder grafen for f(x)=2x for monotont voksende.


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. juni 2009 af peter lind

f(x)=b*x2 er monoton voksende for x>0 og b >0 eller b <0 og x<0.

f(x)=3 er en konstant funktion


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. juni 2009 af Svingtur (Slettet)

f(1) = b, men a og b hedder vel ikke rigtigt noget?



Brugbart svar (0)

Svar #3
14. juni 2009 af mathon

f(x) = 3 er (monotont) konstant


Skriv et svar til: Potensfunktion/monotoni

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.