Matematik

Hjælp til opskrivning

12. december 2004 af Aalborg (Slettet)
Fx. har vi en funktion der hedder f(x) = e^2x jeg ved godt at det giver f'(x) = 2e^2x, men hvordan skal det skrives op.

også mht. e^(x-2) - -3x^2 e^(x^2) og (e^x)^2

Håber I kan hjælpe!!!

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2004 af Marco (Slettet)

Sry.

f(x) = e^(x-2)
f(x) = -3x^2 e^(x^2)
f(x) = (e^x)^2

Skriv et svar til: Hjælp til opskrivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.