Matematik

Math!!!

12. december 2004 af Naja1987 (Slettet)
Hej!

For en person i hvile kan lingerumfanget tilnærmelsesvis beskrives ved funktionen:

V(t) = 0,2sin((pi/2) * t) + 2,5

Hvor t er målt i sekunder, mens V måles i liter.
a)Hvor mange gange pr. minut trækker den pågældende vejret?
b)Hvor stort er lungernes rumfang efter en udånding?
c)Hvor mange liter luft indånder den pågældende i løbet af et minut.

Hej jeg vil lige spørger om der er nogen som kan hjælpe mig med denne opgave?? jeg ved nemlig ikke hvad jeg skal gøre.

på forhånd tak!!

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2004 af michael.padowan.dk (Slettet)

a) Trække vejret = indånding + udånding?
b) funktionens minimum
c) antal indåndinger gange 2 gange amplituden.

Svar #2
13. december 2004 af Naja1987 (Slettet)

Hej!

a) Trække vejret = indånding + udånding?
b) funktionens minimum
c) antal indåndinger gange 2 gange amplituden.

hvordan kan jeg finde ud af hvad der er indånding og hvad der er udånding.

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. december 2004 af michael.padowan.dk (Slettet)

Ligevægtsstilling: gennemsnittet af funktionens maksimum og minimum. En indånding og en udåndning er afstanden mellem to maksimum (eller to minimum).

Svar #4
13. december 2004 af Naja1987 (Slettet)

Hej
jeg ved at det lyder underligt men jeg har stedigvæk ikke fundt ud af hvordan jeg skal kalre a og d.

b har jeg lavet nu og det giver 2,3.

Svar #5
13. december 2004 af Naja1987 (Slettet)

nogen der kan hjælpe mig med de to sidste opgaver fordi jeg kan ikke finde ud af at lave dem

Skriv et svar til: Math!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.