Matematik

Linje for funktionen for g

16. juni 2009 af miebabz (Slettet)

Hej alle.

Jeg skal tegne g(x)=(x+2)^(-1) ind i et koordinatsystem - men hvad hvad er det for en type linje?

Skal desuden også løse ligningen f(x)=g(x) -> 2x-4=(x+2)^(-1)

Jeg har lavet ligningen om til en andengradsligning (3x^2-4x-0.5=0) og løst den derfra, men er det den rigtige måde?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. juni 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Det er ikke nogen linje - det bliver en kurve, og den kommer til at være hyperbelagtig.

Hvis f(x) = 2x-4, så vil

f(x) = g(x) => 2x-4 = 1/(x+2) => (x+2) * (2x-4) = 1 => regn selv videre.


Svar #2
17. juni 2009 af miebabz (Slettet)

Jerslev: Tusind tak (o:


Skriv et svar til: Linje for funktionen for g

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.