Matematik
periodisk funktion
13. december 2004 af
shk (Slettet)
Er den nogen der kan hjælpe med denne opgave??
en periodisk funktion f er givet ved forskriften:
f(x) = 3sin(pi/4x + pi/2x)
a) bestem perioden
b) Bestem værdimængden for f
c) løs ligningen f(x) = 0 for x tilfører (0;16)
en periodisk funktion f er givet ved forskriften:
f(x) = 3sin(pi/4x + pi/2x)
a) bestem perioden
b) Bestem værdimængden for f
c) løs ligningen f(x) = 0 for x tilfører (0;16)
Svar #1
13. december 2004 af john vs. jon (Slettet)
a) perioden er bestem ved T=2pi/omega
b) den kan du godt selv.. evt kunne du jo lave en graf.
c) løser du jo bare ligningen for f(x)=0.. så hedder den bare:
0 = 3sin(pi/4x + pi/2x)
b) den kan du godt selv.. evt kunne du jo lave en graf.
c) løser du jo bare ligningen for f(x)=0.. så hedder den bare:
0 = 3sin(pi/4x + pi/2x)
Skriv et svar til: periodisk funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
