Debat

SLOGANS TIL STUDENTERVOGN!

19. juni 2009 af Shnaz88 (Slettet)

JA, kom med forslag til slogans, som skal hænge på vognen.

:D



Brugbart svar (1)

Svar #1
20. juni 2009 af 150972 (Slettet)

STUD enten eller ?


Svar #2
20. juni 2009 af Shnaz88 (Slettet)

ok, den forstod jeg ikke.:P


Brugbart svar (1)

Svar #3
21. juni 2009 af Jalokin1 (Slettet)

Tequila bum bum!


Svar #4
21. juni 2009 af Shnaz88 (Slettet)

hehe, kom nuuuu, sover alle?


Brugbart svar (1)

Svar #5
21. juni 2009 af 150972 (Slettet)

enten er man en stud eller intet

stud-enten eller intet

Leg med sproget!

Overformynderi = over form ynde ri

overform = bryster ynde = kvinde


Brugbart svar (2)

Svar #6
22. juni 2009 af rakijovic

Tre års slid og nu glor jeg på en hesterøv.

9+3 års folkeskole endelig forbi! (10+3 for dem der liiige sku' finde sig selv i 10. klasse)

En god student og studine kører økologisk limousine (smart og PK hvis der er miljøhippier i klassen)

Klassens lækreste røv? Hesten!

Skattefar tog vores limousine!

S-tog = Studentertog = kører lige så langsomt (funker dog kun i hovedstadsområdet)

Er dette offentlig transport om fire år?

Hesterøve fragter bonderøve! (funker vist kun såfremt der er selvironi vest for Store Bælt...) :D :D

Et S-tog...Amish-style! (Men hurtigere!)

Gi' en kasse bajere så la'r hesten vær' med at skide!

- - -

Vriendelikheid is net sinisme wat 'n jol gekry het! ◄ |||| ► Ljubaznost je samo cinizam što je dobio piće! ◄ ||||

► Prietenia este doar cinism care a băut puțin alcool ! 


Brugbart svar (1)

Svar #7
29. juni 2011 af natasia91 (Slettet)

”gymnasiet var fuld af smerter, men når det kommer til druk er vi eksperter!”
‎"Hvad er værst i livet? Død af tørst"
Sejre kommer og går - men rød består."
Dyt mens i venter - vi er blevet studenter"
"Hornet i bund = øl i vor mund!"
”dette er uden at lyve, men vi blev studenter alle otteogtyve!”
”3 år med fjol, oss lidt skole – lol”
”we miss the sun, but we’re having fun!”


Skriv et svar til: SLOGANS TIL STUDENTERVOGN!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.