Tysk
Liniengesellschaften = ?
15. december 2004 af
2835 (Slettet)
hvad betyder Liniengesellschaften ?
Svar #1
15. december 2004 af 2835 (Slettet)
Hvad betyder :
Flugzeugschmaus
Liniengesellschaften
Grottenschlecht (schlecht = dårlig)
Genuss
pur
Flugzeugschmaus
Liniengesellschaften
Grottenschlecht (schlecht = dårlig)
Genuss
pur
Skriv et svar til: Liniengesellschaften = ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
