Matematik

PrimtalsFaktore

18. august 2009 af range ploox (Slettet)

Hej hvordan finder man primtalsfaktoren af 16. har prøvet, men hvis i skriver hvordan man gør, så kan jeg selv løse resten af opgaverne.

Har skrevet ned at 28's primtals faktore er 7*2*2 Men kan ikke finde ud af 16, eller kan ikke huske hvordan man gør, har noteret det der med 28 fra skolen af.

Tak på forhånd. : )


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. august 2009 af anna0207 (Slettet)

 Så siger du bare.

16

8*2

4*2*2

2*2*2*2 = 2^4


Svar #2
18. august 2009 af range ploox (Slettet)

Hvad mener du med = 2^4 ? Men Tak ;D 


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. august 2009 af anna0207 (Slettet)

 Det er bare en forkortelse for 2*2*2*2


Svar #4
18. august 2009 af range ploox (Slettet)

Ok tak

Men så hvis jeg skal tage fx 48

Argh vil du ikke også hjælpe mig med 48

Så håber jeg at jeg kan.


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. august 2009 af kieslich (Slettet)

48 = 3*16 = 3*2*2*2*2


Skriv et svar til: PrimtalsFaktore

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.