Matematik

M'(t) ???? HASTER :(

18. august 2009 af AT1990 (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hi folkens 

Jeg er igang med aflevering, og er blevet lige stoppet i en.: 

M(t) = 3,2*10^5 + 7,8*10^5 * e ^0,154t

M = antal bakterie, t = tiden 

a) Bestem M'(18) og hvad fortæller dette tal om udvikling. 

Jeg ved godt at først skal jeg finde M'(t) og så sætte 18 ind, men jeg kan ikke få det til at passe i min M'(t)

Nogen vil hjælpe :S .. ??? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. august 2009 af Isomorphician

Hvad får du M'(t) til?


Svar #2
18. august 2009 af AT1990 (Slettet)

 M'(t)= 5*10^4+5*10^4*0,154*e^0,154t 


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. august 2009 af Isomorphician

M(t) = 3,2·105 + 7,8·105·e0,154t =>

M'(t) = 120120·e0,154t


Svar #4
18. august 2009 af AT1990 (Slettet)

 ¨hvordan får du 120120 ?? bluser du dem ud .. altså regner du dem ud ?? (Reducere) 


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. august 2009 af kieslich (Slettet)

(k*eax)' = k*a*eax     så    ( 7,8*105*e0,154t )'  =  7,8*105*0,154*e0,154t    = ....


Skriv et svar til: M'(t) ???? HASTER :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.