Matematik

Differentialregning HJÆLP!

23. august 2009 af gawada (Slettet) - Niveau: A-niveau

 
Bestem en ligning for hver af de tangenter til grafen for f(x) = x^ 5+x som er parallelle med linjen med ligningen y = 6x + 2.
Nogen der er søde og hjælpe plzz?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2009 af ibibib (Slettet)

Løs ligningen f '(x) = 6


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. august 2009 af kieslich (Slettet)

Hvordan finder man hældningen af en tangent??

når tangenten skal være parallel med y = 6x + 2, hvad skal dens hældning så være??

sæt de to svar lig med hinanden og find de mulige x-værdier.


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. august 2009 af gawadaa (Slettet)

 #2: Den forstå jeg ikke helt. vil du ikke give mig et mere uddybende svar.
På forhånd tak:)


Skriv et svar til: Differentialregning HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.