Matematik

2.grads polynomier

23. august 2009 af MarianneHolm (Slettet) - Niveau: B-niveau

Heej...

Jeg skal finde a,b og c ...

1. f(x) = 4x^2 - 3x + 5

og

2. f(x)= 2x^2 - 16x


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2009 af Exupery (Slettet)

f(x)=ax^2+bx+c

Sammenlign.


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. august 2009 af Maad (Slettet)

..


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. august 2009 af mathon

f(x) = 4x2 - 3x + 5
omskrives så det har
formen

f(x) = ax2 + bx + c   på grundlag af hvilken alle andre formler er udledt (med plus mellem de tre led)

a =
b =
c =
 


Skriv et svar til: 2.grads polynomier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.