Matematik

Mat. %

30. august 2009 af wes2 - Niveau: 8. klasse

Hej har fået nogle opgaver:

a) 23% + 125 % jeg har skrevet 148 % som svar er det rigtigt ?

b) 7% * 25% jeg har skrevet 175%

c) 43%-17% jeg har skrevet  26%

d )24% : 8% jeg har skrevet 3%

Er opgaverne så lette som de ser ud til ? eller er der et eller andet trick ved dem ? ;D

Det her vil jeg også have hjælp til:

a) 5+ 1/4 (en fjerde del)

b) 20% + 0.2 + 1/4 (en fjerde del)

c) 3* 2/3 (to tredje dele) + 4 * 20% - 0,5 * 0,4


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2009 af mathon

7% * 25% = (7*10-2)(25*10-2) = (175*10-2)*10-2 = 1,75*10-2 = 1,75%

24% : 8% = (24*10-2)/(8*10-2) = (24/8)*10-2+2 = 3*1 = 3


Svar #2
30. august 2009 af wes2

det forstod jeg slet slet ikke noget af og hvad betyder det der -2 oven over tallene ?


Skriv et svar til: Mat. %

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.