Matematik

Hjælp!!!!!

30. august 2009 af LineOp (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Vil i være søde og rette mine opgaver? :)

opgave 1,a

(a-3)(b+4-a)

ab+4a-a-3b-12+3a

ab+6a-3b-12

opgave 1,b

(a-2)(a+5)

a2+5a-2a-10

a2+3a-10

5a-10

1,c

6-3(2x-5)

3*2x+5

6x+15

1,d

(a+b)(a-b)

a2-ab+ba-b2

Mange tak! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2009 af peter lind

Ogave 1a. Du har en fejl i anden linje. Gå langsomt frem, hvis du er usikker som for eks (a-3)(b+4-a)=a(b+4-a)-3(b+4-a)

Opgave 1b Den sidste linje er forkert. Du kan ikke trække mere sammen på det det er i den forgående linje.

opgave 1c går helt galt fra starten. Gå langsommere frem.

Opgave 1d. Den kan du gøre mere ved.


Svar #2
30. august 2009 af LineOp (Slettet)

#1

Mange tak for svaret men kan du ikke skrive hvad jeg ellers skal gøre..???

har prøvet mig frem flere gang får det samme resultat?


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. august 2009 af MN-P (Slettet)


opgave 1,a

(a-3)(b+4-a)=

ab+4a-a2-3b-12+3a=

ab+6a-3b-12

opgave 1,b

(a-2)(a+5)

a2+5a-2a-10

a2+3a-10

5a-10 du kan ikke lægge a-er og a2 sammen

1,c

6-3(2x-5)=

6-(6x-15)=

6-6x+15=

21-6x

1,d

(a+b)(a-b)=

a2-ab+ba-b2= du skal være helt færdig

a²-b²


Skriv et svar til: Hjælp!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.