Matematik

Differentialregning

31. august 2009 af 'AM (Slettet)

udled differentialkvotienten for f(x)=ax^2+b vha. differenskvotienten . nogen der ved hvordan man gør ?? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: tre-trinsreglen.


Svar #2
31. august 2009 af 'AM (Slettet)

har prøvet at bruge den , men synes mit resultat bliver lidt underligt , kan det passe at det bliver a*2x0+2b for x-->x0 ?? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. august 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Nej. Det første led er korrekt, men det andet led er der noget galt med.


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. august 2009 af Dynin (Slettet)

#2 Δf=f(x0)-f(x)=(ax02+b)-(ax2+b)=ax02-ax2= ... brug en kvadratsætning og forkort Δx=x0-x ud og lad så x→x0


Svar #5
31. august 2009 af 'AM (Slettet)

så hedder den bare a*2x0 for x --> x0 ??


Brugbart svar (0)

Svar #6
31. august 2009 af Dynin (Slettet)

#5 jeps


Svar #7
31. august 2009 af 'AM (Slettet)

super , havde lige overset den minusparantes . tak for hjælpen :D


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.