Matematik

bøgelængde & frekvensen hjælp :)

01. september 2009 af denfrækkekat (Slettet) - Niveau: 9. klasse

1.  [img]http://www.myupload.dk/showfile/r306835e89d2.png[/img]

nogen der hjælp mig med svaret?

2. [img]http://www.myupload.dk/showfile/r30683731563.png[/img]

nogen der hjælp mig med svaret?

har flere spørgsmål, hvis du vil hjælp så skriv , jeg uploader billede da det er nemmer at forklar.

Vedhæftet fil: Untitled.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2009 af mathon

du skal bruge formlerne

f = 300 000/b

b = 300 000/f

f*b = 300 000


Skriv et svar til: bøgelængde & frekvensen hjælp :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.