Debat

Fjollebillede/kaosbillede = ARG hjælp

04. september 2009 af madsenhh (Slettet)

HJÆLP HJÆLP......!

Vi skal have taget kaosbillede her på tirsdag, og vi kan ikke rigtig finde et overordnet tema..

Vi går i B klassen, nogle som har forslag?

VH


Brugbart svar (3)

Svar #1
04. september 2009 af Lunte4230 (Slettet)

BØRNEFØDSELSDAG (=kaos), balloner, gaver, lagkage trehjulet cykel, bamser, konfetti, sodavand, flag alt det bedste fra fødseldagene 4-10 år ..


Svar #2
04. september 2009 af madsenhh (Slettet)

KANON ide...

jeg vil foreslå dette.

har du muligvis en to'er ?


Brugbart svar (2)

Svar #3
04. september 2009 af JKaram (Slettet)

Bobler. Sæbebobler og badetøj, og send venligst det billede til mig.


Svar #4
04. september 2009 af madsenhh (Slettet)

hvordan gør jeg det?


Skriv et svar til: Fjollebillede/kaosbillede = ARG hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.