Matematik

hjælp

06. september 2009 af andreasnn (Slettet) - Niveau: A-niveau

Sammenhængen mellem fugleungers alder T, når de er flyvefærdige, og deres vægt M, når de er flyvefærdige, kan beskrives ved formlen

T= 45M0,25, 0,1 større eller ligmed M større eller ligmed 5

hvor T måles i døgn, og M måles i kg

a) Bestem alderen på en fugleunge, der er flyvefærdig, når den vejer 0,1 Kg, og bestem vægten af en fugleunge, der er flyvefærdig, når dens alder er 27 døgn


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2009 af peter lind

Der må være en fejl i din begrænsninger af M Skal det ikke være 0,1≤M≤5 ? ellers. sæt 0,1 ind i formelen altså T=45*0,50,25. Løs ligningen 27=45*M0,25.


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.