Matematik

stamfunktioner

09. september 2009 af trunte90 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej. er der nogen der ved hvad stamfunktionen til 6/x5 er?


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. september 2009 af Isomorphician

6/x5 = 6x-5

Hjalp det?


Svar #2
09. september 2009 af trunte90 (Slettet)

ja det hjalp, men kan bare ikke se hvordan det bliver det.


Brugbart svar (1)

Svar #3
09. september 2009 af mathon

∫6·x-5dx = 6·(-(1/4))·x-5+1 + k = -(3/2)·x-4 = -3/(2x4)


Brugbart svar (1)

Svar #4
09. september 2009 af mathon

alment gælder:
a-n = 1/an


Svar #5
09. september 2009 af trunte90 (Slettet)

nåååh I get it now :b tusind tak for hjælpen


Skriv et svar til: stamfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.