Matematik
Isolér t
27. december 2004 af
Katty (Slettet)
Hej, har lidt problemer med følgende opgave:
Isolér t:
4,23 = 5,68*(1-e^-0,368*t)
4,23/5,68 = 1-e^-0,368*t
ln((4,23/5,68)+1) = -0,368*t
t = ln((4,23/5,68)+1)/-0,368
Men det er jo forkert, hvad er der galt?
Isolér t:
4,23 = 5,68*(1-e^-0,368*t)
4,23/5,68 = 1-e^-0,368*t
ln((4,23/5,68)+1) = -0,368*t
t = ln((4,23/5,68)+1)/-0,368
Men det er jo forkert, hvad er der galt?
Svar #1
27. december 2004 af frodo (Slettet)
ln((4,23/5,68)+1) = -0,368*t
LIGE HER!
der skal stå:
LN(-4,23/5,68 +1)=-0,368*T
LIGE HER!
der skal stå:
LN(-4,23/5,68 +1)=-0,368*T
Svar #3
27. december 2004 af frodo (Slettet)
hvordan får du det??
Det kan jeg ikke helt følge. Godkender du ikke udregningen i #1?
Det kan jeg ikke helt følge. Godkender du ikke udregningen i #1?
Svar #4
27. december 2004 af frodo (Slettet)
det må være #1, der er rigtig. Det passer ihvertfald.
t=ln(5,68/1,45)/0,368
t=ln(5,68/1,45)/0,368
Skriv et svar til: Isolér t
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
