Matematik

Differentiation

28. december 2004 af Anne P. (Slettet)
halløjsa...er der én der lige vil hjælpe mig?

f(x)=x^(-0,5) + 3x^0,5
f'(x)= ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. december 2004 af frodo (Slettet)

-0,5x^(-1,5)+1,5x^(-0,5)

Svar #2
28. december 2004 af Anne P. (Slettet)

Hej igen...kan man forkorte denne brøk?

(x/(x^(-0,5) + 3x^0,5)) * (-0,5x^(-1,5)+1,5x^(-0,5))

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. december 2004 af Duffy

Sikkert.
Hvor interessant er det?
Man kan gøre alt mulig med denne brøk.
Hvad skal du bruge det til?
Er det en del af en opgave?

Duffy

Svar #4
28. december 2004 af Anne P. (Slettet)

Jep, det er en del af en opgave...

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. december 2004 af frodo (Slettet)

har det noget med den ovenfor at gøre??

Du, kunne jo prøve at sætte på fælles brøkstreg, og se hvad der kommer ud af det.

Svar #6
28. december 2004 af Anne P. (Slettet)

jep, det har det...
jeg prøver lige, selvom jeg tror, at det er forkert.

((-0,5x^(0,5)+1,5x^(1,5))/(x^(-0,5) + 3x^0,5))=(1x^2)/4x

Skriv et svar til: Differentiation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.