Engelsk

Engelsk handelsbrev (klagebrev)

16. september 2009 af Schii (Slettet)

Hej Alle-sammen :)

Jeg skal igang med en opgave, hvor jeg skal skrive et handelsbrev på engelsk. I opgaven er der et brev, hvor en familie har sendt en klage til et rejse-firma. Familien har været på rejse, men de har oplevet en række utilfredsheder (bla. virkede aircondition ikke og en af pigerne fik stød på et apperat).

Min opgaver er nu, at sende et handelsbrev, hvor jeg behandler klagen til familien (skriver tak fordi jeg har modtaget deres klage og hvordan virksomheden vil komme familien tilgode) - det er kun fantasien som sætter grænser.

Derfor ville jeg hører om der var andre, som havde skrevet et handelsbrev hvor man har behandlet en klage? Det kunne nemlig være rart, at se et eks. på hvad man kunne skrive i sådanne et handelsbrev. - og det kunne være endnu dejligere hvis det kunne vedhæftes herinde :) - gode noter kan også bruges :)

Jeg er også åben for, at modtage gode ideer/gode råd :) Jeg er selv igang med at skrive noter til hvad brevet evt. kan handle om - men jeg mangler stadig lidt inpiration :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Jo, men kan du ikke lige give dit eget bud først?


Svar #2
17. september 2009 af Schii (Slettet)

I øjeblikket har jeg blot danske noter (mind map) for hvad det kan indeholde :)


Skriv et svar til: Engelsk handelsbrev (klagebrev)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.