Matematik

hjælp mig !

21. september 2009 af ingstrupefterskole (Slettet) - Niveau: C-niveau

Benzinmåleren i en lastbil viste1/8 fuld. Der fyldes derefter 45 L benzin på tanken, og derefter viser måleren 3/4 fuld.

HVOR MEGET RUMMER TANKEN.

Hvordan udregnes dette?... Hjælp!?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2009 af mathon

(1/8)V + 45 = (3/4)V


Svar #2
21. september 2009 af ingstrupefterskole (Slettet)

Hvor mange liter rummer tanken i alt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. september 2009 af MadsKJ (Slettet)

Ups... Fuckede helt op. 3/4=6/8-1/8=45 L(5/8) 45/5=9=1/8. 9*8=72L


Svar #4
21. september 2009 af ingstrupefterskole (Slettet)

Der står i bogen, at facit er 72???


Skriv et svar til: hjælp mig !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.