Matematik

En familiesituation

22. september 2009 af PulliVulli (Slettet) - Niveau: A-niveau

En mor var 21 år, da hun fødte sin søn, men om seks år er hun fem gange så gammel som sønnen. Kan du sige noget om, hvor barnets far er på nuværende tidspunkt?
 

Et underligt spørgsmål... Men hvad er svaret??


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2009 af NejTilSvampe

 har intet med matematik at gøre.. 


Svar #2
22. september 2009 af PulliVulli (Slettet)

Min matematiklærer siger at svaret er logisk .__.


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. september 2009 af kieslich (Slettet)

#0

En mor var 21 år, da hun fødte sin søn,    denne sætning bør ikke være i datid.

men om seks år er hun fem gange så gammel som sønnen. Kan du sige noget om, hvor barnets far er på nuværende tidspunkt?

regnes det ud fås sønnens alder nu til -3/4 år = 9 mdr.  Så farmand ligger ved siden af hende og er bekymret fordi kondomet gik i stykker.


Svar #4
24. september 2009 af PulliVulli (Slettet)

Hvordan får du -3/4 år ud af det?

 21+6=27:5=5,4??


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. september 2009 af kieslich (Slettet)

s = sønnens alder     moderens alder m = 21+ s.      m+6 = 5*(s+6)  <=>  21+s +6 = 5s + 30  <=> s = -3/4


Svar #6
24. september 2009 af PulliVulli (Slettet)

Okay tak :DD


Skriv et svar til: En familiesituation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.