Matematik

(20+x)(20-x)=(x+2)(46-x) hvad gir det?

24. september 2009 af dennise (Slettet) - Niveau: B-niveau

Brugbart svar (1)

Svar #1
24. september 2009 af snowmann2 (Slettet)

 -92/4  =   x

x= -23


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. september 2009 af MN-P (Slettet)

#1 prøven stemmer ikke

(20+x)(20-x)=(x+2)(46-x)

400-x²=44x+92-x²

400-92=44x

x=7


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. september 2009 af Ken_Mad (Slettet)

x=7 er det rigtige facit


Skriv et svar til: (20+x)(20-x)=(x+2)(46-x) hvad gir det?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.